Banda Ancha EU

Comunidad de usuarios
de fibra, móvil y ADSL

hosting en interdominios
63 lecturas y 12 respuestas
 • Cerrado

  BocaDePez BocaDePez
  6

  Problemas varios WANADOO ADSL 256 directo (en CATALAN)

  Fa uns dies que no puc baixar-me el correu amb el "the b at", resulta que si vaig a la web puc entrar i veure el meu correu! els vaig trucar ahir al seu telf 902 ... que et cobren cada trucada, i els vaig demanar que passava. Em van dir que passaven incidència, perquè els consta que la meva compte de correu està cancel.lada !! els dic jo, i com pot ser que per la web em vagi?, em diuen "qualquier dia puede dejar de funcionar ya que es una cuenta de baja", i com a solució em diuen que passen incidència, i que d'aqui uns dies els torni a trucar JO. Evidentment els dic "ponga husted una nota por ahi que me llamen hustedes quando esté arreglado" i ells em dieun que "no le puedo garantizar que le llamemos" jo li dic "pues jo no le puedo garantizar que pague mis facturas a fin de mes ya que no se me esta dando el servicio contratado", la tia es va quedar una mica parada perquè entenc que ells obeeixen ordres i no hi pot fer més, i la cosa va acavar així almeny amb aquest tema. Esperaré uns dies a veure si ho arreglen o que... per altra vanda, la meva "area de clientes" encara diu que tinc una "tarifa plana" en comptes de "adsl", i com que la carta junt amb el pack diu que al activar l'adsl ja m'hauria d'anar el 1052 per que no em cobrin les trucades a tot españa, i com que no em funciona "uni2 le informa que no tiene activado el 1052"... total que vaig fer una 2a trucada i els vaig explicar el meu problema, em van tornar a dir que passaven nota d'incidència, i que provés a veure si m'anava els propers 1 o 2 dies. Jo li dic, "i si no funciona tengo que volver a llamar-les yo?" em diu que si, i els dic "ponga una nota por ahi que me llamen hustedes quando esté arreglado ya que es su problema y no el mio" y la tia2 em diu "nosotros no emitimos llamadas" els molt cabrons !!!

  Sabia que algo em passaria, tantes queixes a inet no podia ser que no em toqués. Potser ho arreglaran rapid, no se, de moment desconfio moooolt. Bye! :-?

  Este tema es antiguo y puede contener información obsoleta. Abre un nuevo tema para publicar tu mensaje.
  1
   • Cerrado

    Hay que leer las normas antes de postear: Respecto a los…

    Hay que leer las normas antes de postear:

    Respecto a los Idiomas :
    - Por Motivos de convivencia y de buenas costumbres se admiten Posts en cualquier lengua hablada en el territorio español o dialecto siempre y cuando lleven debajo la traduccion integra en castellano de no ser asi el tema sera borrado.

    • Cerrado

     BocaDePez BocaDePez
     6

     Ep company, jo tb soc català, però et recomano q escriguis en…

     Ep company, jo tb soc català, però et recomano q escriguis en castella pq t'entenguin tots, q a la fi i al cap aquestes queixes ens interessen una mica a tots. Sort amb la incidència

     Traducción - Ei compañero, yo tb soy catalan, pero te recomiendo que escribas en castellano para q te entiendan todos, q al fin y al cabo estas quejas interesan un poco a todos. Suerte con la incidencia

     PD: No me seais fachas... :P

  • Cerrado

   Jo també soc català i el meu primer idioma és el català, però…

   Jo també soc català i el meu primer idioma és el català, però per respecte a la resta de gent que mira aquest fòrum quan escric un missatge l'escric en castellà perquè el pugui entendre tothom. Si llegeixes les normes veuràs que es permet escriure en altres idiomes, sempre i quan es posi a sota la traducció en la llengua de Cervantes.

   --> Traducció
   Yo tambíen soy catalan y my primer idioma es el catalan, pero por respeto al resto de la gente que consulta este forum cuando escribo un mensaje lo escribo en castellano para que lo puede entender todo el mundo. Si lees las normas verás que se permite escribir en otras lenguas, siempre y cuando se ponga debajo la traducción en la lengua de Torrente.

   • Cerrado

    BocaDePez BocaDePez
    6

    pues si segun tu el castellano es la lengua de torrente, el…

    pues si segun tu el castellano es la lengua de torrente, el catalan parece que cuando hablais torceis la boca como rambo.
    y te recuerdo que el primer idioma es el castellano o español que es un idioma oficial y no un dialecto.

  • Cerrado

   y ahora en español por favor... no empecemos...

   y ahora en español por favor... no empecemos...

   Test de Velocidad
   PLan Amigo de Jazztel, contacta conmigo por correo - jazztel.amigos@gmail.com